Tandtechniek in de praktijk

Per 1 maart 2011 is Tandtechnisch Laboratorium Jasper van den Brandt VOF gevestigd in het pand van de Tandartspraktijk Nederweert.
Behalve snelle en goede communicatie tussen tandarts en tandtechnieker wat ten goede komt van de kwaliteit van een werkstuk, is het ook een stukje service naar de patient. Meerdere tandtechniekers staan klaar om snel een kunstgebit repareren, klaar terwijl de patient hierop wacht! De patient hoeft niet meer zonder kunstgebit over straat! Snel en vakkundig kan er een nieuw laagje in de prothese aanbracht worden als deze niet meer goed past. En als de prothese echt niet meer goed past dan is de klikprothese een hele mooie oplossing.

Maar ook bij kroon- en brugwerk, is het een enorme aanvulling voor de patient nu er een tandtechnisch laboratorium in de tandartspraktijk gevestigd is. Kleur bepalen aan de stoel, direct na de behandeling scheelt de patient reistijd. Mocht de kleur of vorm bij plaatsen van het werkstuk niet optimaal zijn, dan kan deze meteen aangepast worden, zodat de kroon in de zelfde zitting nog geplaatst kan worden. Door dit teamwerk tussen tandtechnieker en tandarts kan er een mooi esthetisch resultaat gegarandeerd worden.

sliderachtergrond1-min
sliderachtergrond2-min
parallax

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken