Niet nagekomen afspraak

Wij stellen het op prijs als u op tijd op uw afspraak bent. Zo kunnen wij de door u gereserveerde tijd maximaal benutten voor de zorg waar u voor komt. Ook lopen we hierdoor niet uit op de afspraken van de patienten na u.

Mocht u verhinderd zijn, dan verzoeken wij u dit 24 uur voor de afspraak door te geven. Annuleren en wijzigen is dan kostenloos. Zegt u te laat af of komt u niet opdagen op uw afspraak, dan kunnen wij de kosten hiervoor in rekening brengen. De kosten bedragen dan 7,50 euro per 5 minuten. Uw tandartsverzekering vergoedt deze kosten niet.

U bent zelf verantwoordelijk voor de door u gemaakte afspraak. Aan de balie krijgt u een afsprakenkaartje mee met datum en tijd. U kunt aan de assistente tegelijk vragen een bevestiging per email te sturen. In deze email zit een link waardoor uw afspraak automatisch in uw outlook agenda geplaatst wordt.

Indien u een 06-nummer achterlaat kunnen wij u een dag van te voren een sms ter herinnering sturen. Een week voor de afspraak trachten wij u een herinnering per email te sturen. Het niet ontvangen van de sms of email betekent niet dat uw afspraak niet doorgaat. Wij verwachten u dan nog steeds op uw afspraak.

sliderachtergrond1-min
sliderachtergrond2-min
parallax

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken